Nyrkkitappelun Hepen soolobiisi opettaa, etteivät mitkään pelimiesoppaat auta, kun on tosi kyseessä – ensinäyttö Soundissa

18.1.2023 09:00

Nyrkkitappelun keulilta tuttu Heikki Kuivala alias Horo-Hepe julkaisee vaihteeksi soolotuotantoa. Parkanon Tulikukkona soolohommissa tunnettu muusikko esittelee Soundin verkkosivujen välityksellä yleisölle biisin nimeltä Kalsarit jäässä, ja nyt edetäänkin suorastaan herkissä tunnelmissa. Katso Juha Aallon toteuttama musiikkivideo ylempää.

”Parkanon Tulikukon uuden poppihittisinkun tahtiin onnistuu joraaminen ja paleleminen yhtä aikaa. Mukana vähän enemmän syntsaa tällä kertaa. Biisi kertoo siitä, että mitkään pelimiesoppaat ei auta silloin kun on tosi kyseessä. Lauluissa fiittasi Säätänää-yhtyeen keulakuva Sonja Sää”, Hepe kertoo sähköpostitse. Niinhän se tuppaa olemaan!

Hepen sooloprojektin Facebook-sivut löytyvät täältä. 28. tammikuuta Parkanon Tulikukon voi nähdä keikalla Tampereen Asemamestarissa. Illan toisena esiintyjänä toimii Jorma Rantalainen, eli artistipiireissä ihan Jorma vaan.

Lisää luettavaa