Nyt liikkeelle hyvän asian puolesta! Osallistu Perttu Häkkisen muistokonserttiin, tuotto ohjataan edesmenneen perheelle

16.8.2018 08:12

Toimittaja Perttu Häkkinen menehtyi tapaturmaisesti viime viikonloppuna. 39-vuotias Häkkinen oli todellinen moniosaaja, jonka työt musiikkitoimittajana, radioisäntänä ja kirjailijana jäävät historiaan. Hän oli hieno ammattilainen, hieno persoona ja ennen kaikkea hieno ihminen.

Kaikkein raskaimmin onnettomuus koskee tietysti Häkkisen perhettä. Häntä suremaan jäivät vaimo ja kaksi lasta. He tarvitsevat nyt tukea, ja sitä järjestetään muun muassa tukikonsertin avulla.

Atomirotta esiintyy 14. syyskuuta Helsingin Hard Rock Housessa konsertissa, jonka tuotto ohjataan lyhentämättömänä Häkkisen perheelle. Keikalle voi ostaa tukilipun, vaikka ei pääsisikään paikalle. Pääsylipuilla ei ole kiinteää hintaa, vaan kukin maksaa sen mukaan kuin kykenee.

Eipä muuta kuin liikekannalle sitten! Myös helsinkiläinen Green Grass Records on omalla tahollaan tekemässä hyvää: levyliike lahjoittaa kaikki eilen keräämänsä tuotot Häkkisen perheelle, ja kampanjaa jatketaan jossain muodossa myöhemminkin. Kaikki tällainen aktiivisuus ilahduttaa synkkyyden keskellä suuresti.

Lisää luettavaa