Nyt masentaa: mies muunsi kaikkien rakastamat iloiset rallit mollimuotoon – lopputulos saattaa jäädä kalvamaan sieluasi loppuiäksesi

19.2.2017 12:53

Kaikkihan me tiedämme, että kun Paljon onnea vaan, Kulkuset tai vaikkapa Tuiki tuiki tähtönen pärähtävät soimaan, tunnelma nousee yleensä yhtä mittaa kuulijan suupielien mukana – oltiinpa sitten koulun joulujuhlissa, isomummin syntymäpäivillä tai lasten järjestämillä teekutsuilla. Nämä iloiset rallit eivät ole turhaan nousseet klassikkoasemiinsa, vaan niissä on jotakin selittämätöntä imua, joka vie meistä jokaisen mielissämme loskaisesta todellisuudesta ainaisessa karkkisateessa kylpevään yksisarvisten taikamaailmaan, eikö totta?

Nyt kuitenkin Vinheteiro -niminen Youtube-käyttäjä on päättänyt ryövätä meiltä nämä iloa pursuilevat assosiaatiot ikihyviksi mollivoittoisilla tulkinnoillaan ko. klassikoista. Miehen käsittelyssä riemukkaat syntymäpäiväonnittelutkin muuttuvat jälleen yhden menetetyn elinvuoden perään haikailuksi ja kulkusten kilinäkin muistuttaa vain aattoiltaisin oven taakse hoippuen ilmestyneestä naapurin Seposta, jonka nutusta kummunnut lasinpesunesteen vieno tuoksu sai aina silmät kirvelemään. Kamalaa.

Voit kuunnella masentavat versiot kappaleista alta.

Lisää luettavaa