Nyt on paketin anti kohdillaan – Ryan Adamsin albumin deluxe-painos haluaa saattaa häpeään kaikki muut deluxe-painokset

25.1.2017 11:48

Ryan Adamsin uusi albumi Prisoner julkaistaan 17. helmikuuta. Levystä ennakkoon julkaistut singlet ovat luvanneet hyvää, ja nyt artisti haluaa lisätä suotuisaa ennakkopöhinää esittelemällä levyn yltiöpäisen pompöösin deluxe-painoksen. Tällaista ei meinaan ihan joka artistilla olekaan.

Prisonerin ”End of the World” -painoksessa albumin jokainen kappale tarjotaan omana seiskatuumaisenaan, ja näiden oheen pistetään vielä 17 aiemmin julkaisematonta b-puolta. Kussakin singlessä on luonnollisesti oma kansitaiteensa, ja levytkin ovat eriväriset. Ja se on vasta alkua.

Mukana tulee nimittäin myös kaksiulotteiset figuurit Ryan Adamsista ja hänen koko bändistään. Nämä voi sitten sommitella miniatyyrilavalle, joka tulee luonnollisesti myös pakkauksen mukana. Lavan voi puolestaan koristella toimivalla miniatyyrivalosetillä.

Eikä siinä vielä kaikki! Sattumanvaraisesti valikoitujen pakettien oheen liitetään uniikki, Adamsin lennosta äänittämä versio jostain levyn kappaleesta.

Ja kuka tietää, mitä muita salaisuuksia paketti sisältää, sillä Adamsin Facebook-sivulla lupaillaan pakettiin vielä muutakin sisältöä. Melkoista!

Lisää luettavaa