Nyt on raudanluja yhdistelmä: Ville Valo ja Agents yhdistivät voimansa, levyttivät Baddingin tuotantoa

30.8.2018 09:21

Tästä tuli hyvä päivä kaikille kotimaisen iskelmän ja Ville Valon ystäville! Sähköpostiin ilmaantunut tiedote nimittäin kertoo, että Valo ja Agents ovat jälleen yhdessä Rauli Badding Somerjoen tuotannon kimpussa. Osapuolten yhteiset Paratiisi– ja Ikkunaprinsessa -esitykset Agentsin Laulava sydän -ohjelmassa vuonna 1999 olivat tunnetusti mainioita, joten tässä on huomattavasti potentiaalia.

Uuteen kollaboraatioon liittyy kuitenkin mielenkiintoinen lisävire, sillä nyt ei ole Paratiisia tai sellaisia ikivihreitä esityslistalla. Sen sijaan levylle on saateltu aiemmin julkaisemattomia Baddingin kappaleita, jotka ovat tähän mennessä olleet vain Agents-kitaristi Esa Pulliaisen hallussa.

”Tämä stoori sai alkunsa kolme vuotta sitten, kun löysin pöytälodjusta Baddingin mulle aikoinaan lähettämät kolme demokasettia. Kun hommaan ryhdyin, otin ensi töikseni yhteyttä Villeen, koska jäbällä on raudanluja ote Badding-musiikista”, Pulliainen sanoo tiedotteessa.

”Olen enemmän kuin iloinen, kun tämä proggis vihdoin toteutuu, vaikkakin kolmenkymmenen vuoden viiveellä. Levyllehän Badding nämä laulut tarkoitti ja nyt tuntuu, että lupaus täyttyy.”

Ville Valo & Agents -yhtyeen ensimmäinen single on Baddingin säveltämä ja sanoittama kappale Orpolapsi kiurun, jossa kuullaan myös Baddingin ääntä. Kappale julkaistaan digitaalisesti 21.9.2018. Kokonainen albumi julkaistaan alkuvuodesta. Levyn julkaisun jälkeen on luvassa kiertue.

Lisää luettavaa