Nyt sarjakuvapopin ystävät tarkkana! – Fani kertoo Gorillaz-pääjehun paljastaneen tälle suuria uutisia yhtyeen tulevan albumin tiimoilta

Sarjakuvayhtye Gorillazin pitkään ja hartaasti työstetyn albumin tiimoilta kuuluu uutta – ja vieläpä suoraan kuvainnollisen hevosen suusta. Consequence of Sound raportoi nimittäin Jack Winstanley -nimisen fanin törmänneen hiljattain Lontoossa itseensä Damon Albarniin, joka olisi puolestaan kertonut Winstanleylle yhtä jos toista mielenkintoista Gorillaz-leirin kuulumisista. Winstanley kertoo somessa jakamissaan päivityksissä Albarnin paljastaneen albumin olevan täysin purkissa ja orkesterin harjoittelevan jo kovaa kyytiä tulevaa kiertuetta varten. Viehkona yksityiskohtana Albarn oli myös todennut pukeutuneensa turneeta varten ostamaansa hattuun ja esittänyt tapaamisen yhteydessä vieläpä parit tanssiliikkeetkin.

Gorillaz julkaisi uuden, Hallelujah Money -nimeä kantavan kappaleen Trumpin virkaanastujaisten yhteydessä, mutta siitä, onko kyseinen kappale mukana myös tulevalla albumilla, ei ole tällä haavaa sen tarkempaa tietoa. Gorillazin edellinen albumi, The Fall, julkaistiin vuonna 2010.