Nyt se on virallista: Flow Festival on peruttu ensi kesän osalta, uusi yritys vuonna 2022

27.4.2021 12:13

Näin siinä nyt kävi, että myös Flow jää juhlimatta tämän vuoden osalta. Tapahtuma tiedottaa asiasta sosiaalisen median kanavissaan. Onneton juttu, mutta aika odotettu uutinen loppujen lopuksi. Vahvasti kansainväliseen esiintyjäkaartiin tukeutuvan festivaalin järjestäminen olisi nykytilanteessa aikamoinen temppu.

”Flow Festival järjestetään seuraavan kerran vuonna 2022! Olemme seuranneet kansainvälisen koronavirustilanteen kehittymistä ja tutkineet erilaisia mahdollisuuksia festivaalin järjestämiseen. Elokuun lähestyessä joudumme nyt valitettavasti toteamaan, että edellytyksiä kansainvälisen suurtapahtuman järjestämiselle ei vielä tänä kesänä ole”, Flow’n Facebook-sivulla kirjoitetaan.

Seuraava Flow järjestetään Helsingin Suvilahdessa 12.–14.8.2022. Tämän ja viime kesän pääsyliput käyvät sellaisinaan ensi vuoden tapahtumaan.

”Haluamme kiittää kaikkia viime vuonna Flow’ta tukeneita ja lippunsa säästäneitä, ja toivomme mahdollisimman monen tekevän niin myös tänä vuonna. Lipun siirtämiseksi ensi vuodelle ei tarvitse tehdä mitään. Ostetun lipun voi halutessaan myös palauttaa ja saada rahat takaisin lipunmyyjän palvelumaksu poislukien. Palautusmahdollisuus avataan ensi viikon aikana”, festivaaliväki tiedottaa.

Lue tapahtuman alkuperäinen päivitys alta:

Lisää luettavaa