Nyt se on viranomaisvoimin todettu: Black Sabbathista on moneksi, mutta ei karhunkarkottimeksi

21.5.2024 17:07

Fox Weather raportoi Coloradossa 14.5. tapahtuneesta operaatiosta, jossa asuinalueella puuhun kiivennyttä karhua yritettiin karkottaa takaisin metsään Black Sabbathilla. Mesikämmen oli saapunut paikalle edellisiltana asukkaan roskien joukosta löytyneiden ruoantähteiden houkuttelemana.

Otso saatiin aluksi peloteltua alas ensimmäisestä puusta, mutta pakenemisen sijaan se nousikin seuraavaan. Tämän jälkeen paikalliset viranomaiset katsoivat parhaaksi turvautua hivenen järeämpiin aseisiin. Niinpä karhun läheisyyteen lennätettiin drone, joka luukutti Black Sabbathin Iron Mania.

”Olemme pulassa, jos se alkaakin moshaamaan”, kuuluu yksi kommentti tapauksesta julkaistulla videolla.

Näin ei sentään käynyt, mutta eipä heviklassikko tuntunut karhua noin muutoinkaan hetkauttavan.

”Tiedämme aiemmista kokemuksista, että se ei luultavasti liikahdakaan ennen pimeän laskeutumista”, viranomaiset kirjoittivat X:ssä operaation edetessä. ”Odotamme yötä, jolloin karhu tulee alas kun melkein kaikki ihmiset ovat poistuneet.”

Mitä tästä kaikesta sitten opimme?

Ainakin sen, että karhujen esiintymisalueilla on syytä kiinnittää erityistä huomiota roskien säilytykseen, sekä sen, että mustakarhu ei Black Sabbathia pelkää. Päteeköhän sama ruskeakarhuihin?

Alla videokuvaa tapahtumista.

Lisää luettavaa