Nyt selvisi, miksi Mercyful Faten basistia ei nähdä paluukeikoilla: mies on vakavasti sairas

2.8.2019 14:30

Eilen sai metalliyleisö kuulla iloisia uutisia, kun verkkomedioissa alkoi levitä tieto, että King Diamondin johtama Mercyful Fate palaa keikkalavoille. Bändi aikoo esittää alkuaikojensa tuotantoa sekä joitain aivan uusiakin biisejä, ja on hyvin mahdollista, että orkesteri nähdään Suomessa saakka. Kiertuetietoja odotellessa!

Yksi nimi oli kuitenkin kokoonpanosta poissa, sillä basisti Timi Hansenin tilalla bändissä soittaa Armored Saintista tuttu Joey Vera. Nyt Hansen kertoo syyn poissaololleen: hänellä on diagnosoitu syöpä.

”Yleisö on kysellyt, miksi en ole mukana Mercyful Faten reunionissa vuonna 2020. Rehellinen vastaus on, että kamppailen paraikaa syöpää vastaan. Mutta uskokaa minua, taistelen parhaani mukaan ollakseni valmis mukaan”, Hansen kirjoittaa King Diamondin vaimon Livia Zita-Bendixin Facebook-sivulla julkaistussa viestissä.

”On suuri unelmani päästä jälleen lavalle soittamaan vanhoja Mercyful Faten biisejä kaikille teille uskollisille faneille. Mutta jos tämä ei onnistu, pyydän teitä pitämään hyvää huolta Joey Verasta. Olen täysin samaa mieltä Kingin kanssa siitä, että hän on täydellinen paikkaaja.”

Onnea ja menestystä Hansenille kamppailuun! Toivottavasti tauti saadaan aisoihin ja mies pystyisi vielä nousemaan lavalle.

Lisää luettavaa