Nyt tuli yksi kolari liikaa – Jack-poika kertoo, että Ozzy Osbourne on päättänyt jättää autolla ajamisen kokonaan

10.4.2018 11:39

Vanhuus ei tule yksin, ja tämän on joutunut Ozzy Osbournekin huomaamaan. Brittiläinen juorulehti Daily Mirror haastatteli hiljattain Ozmanderin poikaa Jackia, joka kertoi Ozzyn päättäneen jättää autoilun kokonaan. Kimmokkeen päätökselle antoi viimeisin tien päällä sattunut haaveri.

”Hän pukkasi puskurillaan vähän toista autoa maantiellä ja päätti sen jälkeen, ettei oikeastaan halua ajaa enää. Hän ajoi muutenkin yhä vähemmän, eikä hän halua ottaa enää sellaista vastuuta”, Jack Osbourne sanoi haastattelussa.

Ilmeisesti Ozzy pelkäsi, että ennemmin tai myöhemmin hänen niskassaan olisi iso korvausvaatimus jostain onnettomuudesta. ”Ajattele nyt. Ozzy törmää johonkin, ja joku seuraavaksi ajattelee, että haastanpa hänet oikeuteen miljardista”, lehti kertoo Jackin sanoneen.

Jokseenkin kalsean kuuloisia lainauksia on printtiin painettu – enemmän kai Ozzyn pitäisi huolehtia kanssa-autoilijoista ja jalankulkijoista kuin korvausvaatimuksista – mutta brittitabloidien sanavalinnat voi kenties ottaa pienen filtterin läpi.

Ozzy oli otsikoissa jo kahdeksan vuotta sitten, kun hän ajoi toisen auton perään Los Angelesissa. Pimeyden prinssi on nyt 69-vuotias, ja ilmeisesti nuoruusvuosien rankka elämä alkaa vaatia pikkuhiljaa verojaan.

Lisää luettavaa