Odysseus-festivaalin rohkea ja kansainvälisesti kovatasoinen ohjelma aikatauluineen julki

Odysseus järjestetään Lonnan saarella 21.–23.7.
15.6.2023 12:03

Kolmatta kertaa järjestettävä Odysseus-festivaali on saanut ohjelmistonsa valmiiksi ja julkistanut soittoaikataulut. Rohkeaan ja seikkailulliseen ohjelmistoon kuuluu runsaasti kansainvälisesti arvostettuja nimiä sekä meiltä että muualta.

Festareilla esiintyvät muun muassa kokeellisen musiikin legendat Fennesz ja Carl Stone, kotimaisen jazzin kovat nimet Linda Fredriksson Juniper, Valtteri Laurell Nonet ja Antti Lötjönen Quintet East, brasilialainen psykerock-yhtye Oruã, malilainen laulaja-lauluntekijä Ahmed Ag Kaedy, ensiesiintymisensä tekevä Petter Eldhin ja Teppo Mäkysen EldhRok, Lau Nau, Ronald Langestraat, Joose Keskitalo & The Mystic Revelation Of Teppo Repo, Horseface, Jukka Herva, Elatu Nessa, Njihe sekä norjalaisen Motvind Recordsin kantavat voimat Marthe Lea Band ja Henriette Eilertsen. Koko ohjelmiston aikatauluineen voit tarkistaa täältä.

”Päämääränämme on rakentaa tapahtumasta Helsingin kesän kiintopiste kaikille valtavirran ulkopuolisesta musiikista kiinnostuneille. Odysseus sopii hyvin kaikenikäisille ja tämä on avoin kutsu kuuntelemaan musiikkia, joka on suurelta osin entuudestaan hieman vähemmän huomioitua. Uskon, että tämän kokoluokan musiikkitapahtumalle on kesäisessä Helsingissä paikkansa suurempien massafestivaalien rinnalla. Odysseus on kompakti ja viihtyisä, eikä meidän tarvitse tehdä kompromisseja tapahtuman ohjelmassa suurta yleisöä houkutellaksemme. Teemme festivaalia, jollaisella itse viihtyisimme kävijöinä”, kommentoi taiteellinen johtaja Matti Nives.

Odysseus järjestetään Lonnan saarella 21.-23. heinäkuuta. Kaikki tapahtuman lipputyypit ovat myynnissä Tiketin myyntipisteissä.

Lisää luettavaa