Oikeaa elämää vai pelkkää uusintaa? – Tätä pohditaan Death Hawksin uudella videolla

Happoisa blues rock -yhtye jatkaa ilmeensä uudistamista.
14.5.2019 12:01

Teemu Markkulan johtama psykedeliasävytteinen blues rock -yhtye Death Hawks on tänään julkaissut uuden singlen Re-Run. Kappaleeseen tehty happoisa video saa nyt ensiesityksensä Soundin välityksellä. Voit katsoa videon tuosta yläpuolelta.

Re-Run on tuorein singlelohkaisu 7. kesäkuuta ilmestyvältä Psychic Harmony -pitkäsoitolta, jolla yhtye jatkaa ilmeensä ja soundinsa uudistamista. Juuria ei olla unohdettu ja yhtye flirttailee yhä kulttipsykedelian ja progen suuntaan, mutta nyt mukana on enemmän poppi- ja tanssimeininkiä, jotka tuovat mieleen Princen, Michael Jacksonin tai Madonnan. Albumin kuvaillaan olevan kuin 70-luvun puolivälin Wigwam olisi joutunut kokaiini- ja glitterhuuruisiin diskojuhliin.

”Olemme aina etsineet ennenkuulumattomia ja yllättäviäkin musiikillisia tapoja ilmaista itseämme. Sävellystyötä voisi melkein kutsua kemialliseksi reaktioksi, jossa eri elementtien yhdistäminen voi johtaa vaikka räjähdykseen tai euforiaan. Inspiraatio on erittäin addiktoiva
tila”, Markkula kuvailee.

Psychic Harmony on mahdollista kuulla kokonaisuudessaan tulevana viikonloppuna Death Hawksin järjestämissä ennakkokuuntelutapahtumissa. Yhtye soittaa levyn läpi perjantaina 17. toukokuuta Tampereen Klubilla ja seuraavana päivänä Helsingin Kuudennella linjalla. Liput keikoille myy Tiketti.

Lisää luettavaa