”Olemme erittäin pettyneitä kaupungin päätökseen” – Joensuun Rock in the City perutaan

14.3.2022 11:50

Useissa Suomen kaupungeissa järjestettävä Rock in the City -festarikonsepti on nähty Joensuussakin kahteen otteeseen. Ensi kesänä tapahtumaa ei kuitenkaan juhlita, vaikka suunnitelmissa oli näin tehdä. Festivaaliorganisaatio pahoittelee asiaa tiedotteessaan ja osoittaa syyttävällä sormella Joensuun kaupungin suuntaan.

”Olemme järjestäneet Rock in the City -festivaalin onnistuneesti Joensuun Sirkkalan puistossa jo kahdesti, aina elokuun alussa. Olisimme mielellämme tulleet kaupunkiin myös tänä vuonna, mutta nyt yllättäen emme saa sopivaa tapahtuma-aluetta vuokralle”, RH Entertainment oy:n toimitusjohtaja Riki Huhtala kertoo tiedotteessa.

”Ilosaaren vuokraamisesta oli kaupungin kanssa tehty suullinen sopimus viime syyskuussa, mutta tämä lupaus kuitenkin suureksi yllätykseksemme peruttiin kaupungin taholta helmikuun lopussa. Olemme erittäin pettyneitä kaupungin päätökseen, meillä oli ohjelma ja markkinointi jo valmiina.”

Rock in the City -tapahtumia nähdään ensi kesänä Kuopiossa, Vantaalla, Raumalla, Kouvolassa, Valkeakoskella, Oulussa, Rovaniemellä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Keravalla, Jyväskylässä ja Porissa. Tapahtumien esiintyjäkaarti vaihtelee kaupungeittain, tarkempia tietoja löytyy festarisarjan verkkosivuilta.

Lisää luettavaa