”Olet vienyt perseennuolennan ja mielistelyn aivan uudelle tasolle” – Kanye West saa kuraa niskaansa nyt oikein urakalla

Wikipedia

Kanye Westin hämmentävä torstainen vierailu Valkoisessa talossa on saanut Axl Rosen lisäksi myös räppärin kollegat ja (nykyisin ilmeisesti entiset) yhteistyökumppanitkin takajaloilleen. Kaikista railakkaimmin sanan säilä viuhui atlantalaisräppäri T.I.:n Instagramissa julkaisemassa päivityksessä, jossa mies antoi Westin kuulla kunniansa mitä värikkäimmin sanakääntein.

”Olen ollut äärimmäisen kärsivällinen ja vältellyt tietoisesti liian hätäisiä johtopäätöksiä liittyen Yen tekemisiin”, mies kirjoittaa ja paljastaa, että West kutsui hänet alunperin mukaansa Trumpia tapaamaan. ”Olet vienyt perseennuolennan ja mielistelyn aivan uudelle tasolle ja kieltäydyn tulevani yhdistetyksi johonkin näin alhaiseen, heikkoon ja ajattelemattomaan toimintaan, jolla on vaikutuksensa koko kansaamme!”

”Yhteen aikaan oli ilo työskennellä kanssasi… nyt minua hävettää, että olen joskus tullut yhdistetyksi sinuun”, T.I. lataa. ”Näimme juuri herra Westin sielun huutokaupattavan. Jos kuuntelet oikein tarkasti, voit kuulla esi-isiemme kyyneleiden osuvan maahan. En voi sanoa muuta kuin että mittani tuli nyt täyteen.”

Myös 50 Cent ja Diddy kommentoivat tapaamista vähemmän Westiä mairittelevaan sävyyn. Katso miesten somepäivitykset alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

You make me feel like Superman, Obama said l was a idiot fuck these niggas lm wit you Master. Let’s make America great again LOL🤨get the strap

Henkilön 50 Cent (@50cent) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Somebody tell this NEGRO to give me a call! #NOTblackexcellence

Henkilön Diddy (@diddy) jakama julkaisu