Kanye West kaveerasi Donald Trumpin kanssa – Axl Rose lateli värikkäitä kommentteja tempauksesta

On käynyt jo aikaisemmin harvinaisen selväksi, ettei Axl Rose kuulu Donald Trumpin kannattajiin. Guns N’ Roses -laulaja on tykitellyt Twitterissä useaan otteeseen kitkeriä kommentteja Yhdysvaltain 45. presidentistä, ja kun räppäri Kanye Westistä on nyt kuoriutunut suuri Trump-fani (ellei kaikki ole jotain outoa performanssia, otapa tuosta nyt selvää), on Axlilla tietysti sanottavaa tästäkin aiheesta.

Maailmalla on ihmetelty Kanyen eilistä vierailua Valkoisessa talossa, kun Make America Great Again -lippikseen sonnustautunut artisti halaili presidenttiä ja vihjaili jälleen omasta mahdollisesta presidenttiehdokkuudestaan. West huolehti muun muassa siitä, miltä Yhdysvallat näyttää muun maailman silmissä, elleivät amerikkalaiset tue johtajaansa. ”Jos hän ei näytä hyvältä, me emme näytä hyvältä”, Kanye sanoi Trumpiin viitaten.

”Mikä vitsi”, viestittää puolestaan Axl Rose. ”Tällainen huomiota tavoitteleva hölynpöly ei ratkaise mitään Chicagossa tai missään muuallakaan.” Kanye West on kotoisin Chicagosta.

Rose muistutti tämän jälkeen vielä, ettei julkisuustempauksen pidä viedä huomiota Turkissa tapahtuneesta sauditoimittajan katoamisesta.

”Niin, ja muistakaa tämän keskelläkin Khashoggin tappaminen”, Rose tviittasi.

Rosen alkuperäiset viestit voi lukea alapuolelta: