One Direction -laulaja väittää Donald Trumpin heittäneen yhtyeen ulos hotellistaan muusikoiden kieltäydyttyä tapaamasta tämän tytärtä

Kuva: Gage Skidmore

Mielipiteitä jakavan One Direction -yhtyeen Liam Payne kertoo Wonderland Magazinelle myöntämässään haastattelussa melkoisen tarinan kenties orkesteriaankin enemmän mielipiteitä jakavasta hahmosta, eli Yhdysvaltain virkaatekevästä presidentistä Donald J. Trumpista. Laulajan mukaan kävi nimittäin niin, että Trump heitti yhtyeen ulos omistamastaan hotellista, vain koska sen jäsenistö ei suostunut tapaamiseen pohatan tyttären kanssa.

”Trump itse asiassa potkaisi meidän kerran pihalle hotellistaan”, Payne aloittaa, siirtyen samoin tein tarinan mehukkaisiin yksityiskohtiin: ”Sitä ei ihan heti uskoisi todeksi. Se liittyi hänen tyttärensä tapaamiseen. Hän [Trump] soitti managerillemme kun olimme nukkumassa ja vaati: ’herättäkää heidät'”.

Kun poppoo ei suostunut keskeyttämään uniaan heti käskyn käydessä, tilanne eskaloitui hyvinkin nopeasti, kuten Payne aviisille muistelee: ”Hän eväsi meiltä maanalaisen parkkipaikan käytön. Me emme oikein voi mennä New Yorkissa ulos, koska emme saa siellä hetken rauhaa. Sitten hän sanoi, että ’okei, sitten en halua teitä hotelliini’ ja me jouduimme pakkaamaan kamamme.”

Tarinan tarkempi ajankohta, samoin kuin se, kummalle tyttäristään Trump oli audienssia vaatimassa, on toistaiseksi hämärän peitossa. Kenties voimmekin odottaa saavamme tarkennuksia tapauksen yksityiskohtiin vielä myöhemmin – ja mikäli vain vanhat merkit pitävät paikkansa – mahdollisesti jopa presidentillisen Twitter-tilin välityksellä.