Onko tässä kevään hevein komedia? – Hevi reissu -elokuvan traileri julki, katso

Elokuvassa seurataan hevibändin matkaa pikkukylästä norjalaisen metallifestivaalin lavalle.

Tuotantoyhtiö Making Moviesin buddykomedia Hevi reissu saa ensi-iltansa 9. helmikuuta 2018. Tekijöiden lähettämän tiedotteen mukaan luvassa on kevään hevein komedia ja samalla uuden polven ohjaajien Jukka Vidgrenin ja Juuso Laation esikoisohjaus. Näyttelijäkaartiin kuuluvat muun muassa Tuntematon sotilas -elokuvassa Kariluodon roolissa nähty Johannes Holopainen, Minka Kuustonen, Ville Tiihonen sekä sivuosissa Martti Syrjä ja Kai Lehtinen.

Mistä Hevi reissu -elokuvassa sitten on kyse? Tiedote kertoo synopsikseksi seuraavaa:

”Pienen pohjoisen kylän oma poika Turo (Holopainen) ei välitä kiekosta tai autojen rassaamisesta vaan vapaa-ajallaan mies ärjyy mikrofoniin seudun kovimman ja ainoan metalliyhtyeen laulajana. Yllättävien sattumusten kautta Turolle ja hänen bändikavereilleen (Max Ovaska, Antti Heikkinen, Samuli Jaskio) tarjoutuu kaikkien aikojen tilaisuus päästä pois kotikulmilta ja nousta isoille lavoille.”

”Uutinen leviää kuin kulovalkea ja koko kylä riemuitsee poikien puolesta, mutta matkaan ei tietenkään päästä noin vain. Turon sydämen pistää sekaisin kukkakaupan ihana Miia (Kuustonen), josta myös kylän kuuluisuus, lipevä iskelmätähti ja Turon arkkivihollinen Jouni Tulkku (Tiihonen) on kiinnostunut. Turon on voitettava monta vastoinkäymistä aina omasta lavakammostaan Norjan asevoimiin ja Walhallan viikinkeihin asti todistaakseen olevansa sanojensa mittainen mies ja toteuttaakseen omat ja ystäviensä unelmat.”