”Onnellisuus on valinta. Valitse The Darkness!” – Rockryhmä levittää ilosanomaansa psykedeelisellä animaatiovideolla

https://youtu.be/5B7bw0o1fM8

Kappale löytyy yhtyeen tuoreimmalta Pinewood Smile -julkaisulta.

Brittiläinen rockyhtye The Darkness on julkaissut uuden musiikkivideon lokakuussa ilmestyneeltä Pinewood Smile -albumilta irroitettuun Happiness-kappaleeseensa. Psykedeelisen sekä nimensä mukaisesti iloisen ja aurinkoisen videon on ohjannut ja kuvittanut Daniel DelPurgatorio.

Happiness on sitä, että näkee ainoastaan rannan kultaisena kimaltavan hiekan eikä lasinsiruja. Kuulee vain aaltojen kohinan ja suodattaa pois parittelevien lokkien groteskin kirkunan. Haistaa tuoreiden ranskanperunoiden kaukaisen tuoksun eikä välitä vieressä löyhkäävästä koiranpaskasta. Onnellisuus on valinta. Valitse The Darkness!” johtohahmo Justin Hawkins kommentoi.

Justinin veli Dan Hawkins totesi hiljattain Portsmouth Newsin haastattelussa huumorin olevan todella tärkeä osa bändiä, vaikka se saattaakin olla joistakin kuuntelijoista myös luotaantyöntävää.

”Veljeni puki sen joskus sanoiksi aika osuvasti: ’Olemme parhaimmillamme siinä rajalla, kun et osaa sanoa, olemmeko tosissamme vai emme’. On hyvä, jos kuuntelija joutuu arvailemaan ja pelaamme samaa peliä itsekin – voimme yhtenä iltana soittaa jotain biisiä todella vihaisesti ja asennetta puhkuen ja jonain toisena iltana taas itsellemme nauraen. Äärimmilleen viety totaalinen pelleily ei kuitenkaan kuulu tapoihimme”, Dan sanoo.