Guns N’ Roses, The Darkness ja Michael Monroe Hämeenlinnassa – katso jättikonsertin jättimäinen kuvagalleria!

Guns N’ Roses, The Darkness, Michael Monroe, Kantolan tapahtumapuisto, Hämeenlinna, 1.7.2017

Kantolan tapahtumapuistossa koettiin lauantaina 1. heinäkuuta aikakirjoihin jäävä megakonsertti. 55 000 silmäparia oli saapunut seuraamaan, millaisessa iskussa Guns N’ Roses on nyt, kun alkuperäisjäsenet Slash ja Duff McKagan ovat jälleen Axl Rosen rinnalla. Vaikka moni tuntuikin pettyneen ja pahoittaneen mielensä konsertin järjestelyistä, oli pääasia eli illan musiikillinen tarjonta enemmän kuin kunnossa.

Hyvässä vedossa olivat paitsi Guns N’ Roses, myös yleisöä lämmitelleet The Darkness sekä aina yhtä pirteä Michael Monroe. Monroe hoiti osuutensa kotiin omaan takuuvarmaan tyyliinsä ja The Darkness -nokkamies Justin Hawkins viihdytti rokkikukkoelkeillään myös niitä, joille brittiyhtyeen musiikki ei välttämättä niin uppoa.

Paikalla olivat myös Soundin toimittaja Jaakko Kilpeläinen, jonka sanallista arviointia Guns N’ Rosesin vedosta pääset lukemaan tästä. Tämän lisäksi Sami Lommi ikuisti rockjuhlaa kameroineen kuviksi. Ja koska kyseessä oli jättikonsertti, ansaitsee se myös jättimäisen kuvagallerian, jonka voit katsoa alta. Kuvaa näpäyttämällä saat suurennettua sen isommaksi näyttöpäätteelläsi.

Michael Monroe

The Darkness

Guns N’ Roses