Osa Ruisrockista myytiin jo loppuun

1.7.2009 18:19

Ensi viikonloppuna Turun Ruissalossa soiva Ruisrock on kovassa myötätuulessa. Tapahtuman nettisivujen mukaan "lippujen kysyntä on ollut ennätyksellistä" ja lauantain kaikki päiväliput onkin jo myyty. Ohjelmassa ovat tuolloin muun muassa Mew, The Sounds, Glasvegas, Eppu Normaali, Tehosekoitin, Disco Ensemble ja Egotrippi.

Ensi viikonloppuna Turun Ruissalossa soiva Ruisrock on kovassa myötätuulessa. Tapahtuman nettisivujen mukaan "lippujen kysyntä on ollut ennätyksellistä" ja lauantain kaikki päiväliput onkin jo myyty. Ohjelmassa ovat tuolloin muun muassa Mew, The Sounds, Glasvegas, Eppu Normaali, Tehosekoitin, Disco Ensemble ja Egotrippi. Myös kahden päivän (pe-la) liput on loppuunmyyty, mutta sunnuntain päivälippuja sekä kolmen päivän lippuja on vielä jäljellä.

Perjantain vetonauloja ovat muun muassa Slipknot, Disturbed, Children Of Bodom, Neurosis ja Stone. Sunnuntaina lavalle kipuavat esimerkiksi Faith No More, Volbeat, Gogol Bordello, Calexico ja viimeisen keikkansa heittävä The Crash.

www.ruisrock.fi

Lisää luettavaa