Oscarit on jaettu, ja seuraavaksi valitaan huonoimpia elokuvia – Limp Bizkitin Fred Durst pääsi ehdolle

12.2.2020 09:11

Elokuvamaailman silmät kohdistuivat viime viikonloppuna Oscar-gaalaan, josta muodostui lopulta ohjaaja Bong Joon-hon riemuvoitto. Eteläkorealaisen visionäärin Parasite-elokuva palkittiin parhaan elokuvan pystillä, ja Joon-ho nappasi lisäksi parhaan ohjaajan palkinnon. Kaikkiaan Parasite sai neljä Oscaria.

Kuten tapana on, Oscareiden jälkimainingeissa valitaan Golden Raspberrys -gaalassa vastaavasti viime vuoden huonoimmat elokuvat. Razzies-gaalassa on ehdolla myös muusikkopiireistä tuttu nimi: Fred Durstin The Fanatic -elokuva on ehdolla jopa neljässä kategoriassa.

Fanatic valittiin ehdokkaaksi huonoimman elokuvan kategoriassa, ja Durst itse on ehdolla kehnoimman ohjaajan sarjassa. Elokuvan tähtenä esiintyvä John Travolta saattaa puolestaan pokata huonoimman näyttelijän pystin, ja Travolta on vielä ehdolla ”worst screen combo” -kategoriassa. Perusteena mainitaan, että Tarvolta on nykyään arveluttava yhdistelmä minkä tahansa valitsemansa käsikirjoituksen kanssa.

The Fanatic tuli ensi-iltaan viime elokuussa. Elokuva floppasi elokuvateattereissa pahasti tuottaen vain hieman yli 3000 dollaria avausviikonloppunaan.

Lisää luettavaa