Oulu huomio! Tilaa Kulttuurille ry:n ja Paskakaupunni ry:n käteiskassat varastettu – vahingot liikkuvat nelinumeroisissa summissa

Ikäviä uutisia. Tilaa Kulttuurille ry ja Paskakaupunni ry ilmoittavat joutuneensa varkauden kohteiksi. Yhdistysten käteiskassat on varastettu Oulun Tukikohdalta ja yhteenlasketuiksi vahingoiksi ilmoitetaan jopa nelinumeroinen summa.

”Varkaus tapahtui oletettavasti perjantaina 13.12. klo 16-17 välillä. Paskakaupunni ry:n kassalipas on musta, mitoiltaan noin 20 x 30 cm kokoinen, ja kannessa on pyöreä valkoinen tarra yhdistyksen logolla”, Paskakaupunni ry kirjoittaa Facebook-päivityksessään. ”Tilaa Kulttuurille ry:n kassalipas on puolestaan sininen ja mitoiltaan noin 10 x 20 cm.”

Yhdistykset pyytävät näköhavaintoja Tukikohdalla tapahtuma-aikaan liikuskelleista hahmoista osoitteeseen tilaakulttuurille@gmail.com.

”Toimintamme perustuu ihmisten väliseen luottamukseen ja diy-periaatteeseen. Fiilikset ovat totaalisesti maassa, kun tiedetään, että talolla on pyörinyt näin alakulttuurivihamielinen tyyppi”, päivitys jatkuu. ”Rikosilmoitus on tehty ja yhdistykset jatkavat tästä valvontakameramateriaalin tutkimisella. Jos tekijä ei toimi nyt erittäin fiksusti ja palauta kassoja sisältöineen, eikä tekijää saada selvitettyä, on tavoitteena saada kerättyä rahat takaisin. Kyseessä on ruohonjuuritason kulttuuriyhdistyksille isot summat. Keräyksestä ja mahdollisista tukikeikoista tiedotetaan myöhemmin.”

Tilaa Kulttuurille ry:n ja Paskakaupunni ry:n käteiskassat on varastettu Tukikohdalta. Yhteenlasketut vahingot liikkuvat…

Posted by Paskakaupunni ry on Friday, December 13, 2019