Ouluun uusi kookas metallifestivaali: North of Hell valtaa Kuusisaaren loppukesästä

Nyt olisi tarjolla iloisia uutisia kaikille Pohjois-Pohjanmaan tienoilla majaileville metallifaneille. Nythän on niin, että ensi kesänä Kuusisaaressa nähdään aivan uusi festivaali, johon on tiedotteen mukaan tulossa esiintyjiä sekä Suomesta että ulkomailta. Tämähän sopii kyllä!

North of Hell -festivaali järjestetään 13.–14. elokuuta, ja tapahtuman ensimmäiset esiintyjät julkistetaan 16. helmikuuta. Festivaalin järjestää Loud N’ Live Promotions, ja Soundin toverimedia Inferno on tapahtuman virallinen yhteistyökumppani.

”Olimme miettineet tapahtuman järjestämistä jo parin vuoden ajan, mutta viime kesänä korona puuttui peliin, ja jo suunniteltu tapahtuma peruuntui. Tavoitteena on tehdä tapahtumasta jokavuotinen kasvava festivaali, joka hakee metallinnälkäistä yleisöä muualtakin Skandinaviasta”, kertoo tapahtuman promoottori Kalle Keskinen tiedotteessa.

Ohjelmistosta vastaavan Teemu Mäntysen mukaan festivaalin esiintyjälista pyrittiin rakentamaan siten, ettei festivaalitulokas astu jo olemassa olevien tapahtumien varpaille.

”Halusimme tuoda perinteisten artistien sekaan myös esiintyjiä, jotka ovat tärkeitä sellaisille musadiggareille, jotka voisivat käydä esimerkiksi Roadburnissa tai Hellfestissä”, Mäntynen kertoo.

North Of Hellin ennakkoliput tulevat myyntiin ensi viikon torstaina 4. helmikuuta. Tapahtuman verkkosivut löytyvät täältä ja Facebook-sivu täältä.