Ozztober on täällä taas – Oceanhoarse tulkitsee uusiksi jälleen yhden Ozzy-klassikon

28.10.2022 14:46

Helsinkiläinen Oceanhoarse on ottanut tavakseen juhlia halloweenin aikaan ”Ozztoberia”, ja suomeksi sanottuna tämä tarkoittaa nimekkäillä vierailijoilla varustettujen Ozzy-covereiden purkittamista. Aikaisemmin yhtye on julkaissut omat versionsa muun muassa Perry Masonista ja Shot in the Darkista, ja nyt on sitten No More Tearsin vuoro. Hyvä!

“Tämän vuoden biisiksi valittiin todellinen kivijalka Ozzy-katalogista: No More Tears! Ja jotta legendaarisesta biisistä saataisi tehtyä mahdollisimman komea versio, pyysimme kahta todellista osaajaa avuksemme. Humavoid-yhtyeen Suvimarja Halmetoja sovitti kosketinosuudet sekä soundit aivan nappiin, ja Wintersun-legenda Jari Mäenpää naulasi Ozzyn synkeähköt lyriikat ja fiiliksen sataprosenttisesti”, yhtye kertoo tiedotteessa.

“Ozzyn musiikki on ollut tärkeä osa elämääni, ja aivan erityisesti albumit kuten Bark At The Moon, No Rest For The Wicked sekä No More Tears. Valitsimme yhdessä viimeksi mainitun levyn nimikkoraidan, joka on aina ollut Ozzy-suosikkini. No More Tears on biisinä mysteerinen, synkkä ja eeppinen. Ozzyn legendaarinen soundi sekä laulumelodiat ovat tässä parhaimmillaan. Oli todellinen ilo vetää tämä biisi loistavien muusikoiden kanssa”, Jari Mäenpää komppaa.

Oceanhoarse nähdään keikalla seuraavan kerran bändin nimeä kantavilla Hoarsefest-festareilla Helsingin On The Rocksissa 30.12. Mukana menossa ovat Dirt, Shereign, Thy Row, Varjola sekä Verenian. Lippuja tapahtumaan myydään Tiketissä.

Lisää luettavaa