Ozzy Osbourne ei ollut vakuuttunut nähdessään tulevan kitarajumalan ensimmäistä kertaa – ääni kellossa muuttui soiton alettua

1.3.2020 18:55

Ozzy Osbourne on muistellut ensikohtaamistaan kitaristi Randy Rhoadsin kanssa Broken Record Podcastille. Tuleva kitarajumala ei aluksi tehnyt Pimeyden prinssiin vaikutusta, mutta ääni kellossa muuttui, kun mies loihti ensimmäiset sävelet ilmoille soittimestaan.

”Slaughterin Dana Strum – hän oli alkuperäinen valintani bändiin”, Ozzy muistelee. ”Sharon laittoi minut koesoittamaan tyyppejä, en ollut koskaan järjestänyt koesoittoja… Dana sanoi, että ’Tuon tämän yhden kundin, hän on mahtava.’ Niinpä hän tuli, tämä pieni hemmo joka painoi varmaan 45 kiloa likomärkänä. Hän oli kuin nainen.”

”Sanoin, ’Vittu, hänen täytyy vitsailla!’ Dana kuitenkin toppuutteli. ’Odotas nyt. Hän tulee studiolle, jotta voit kuulla hänen soittoaan.’ Niinpä menin studiolle ja luulin hallusinoivani. Tämä tyyppi tuli pikkuisen vahvarinsa kanssa ja löi minut ällikällä… hän oli jotain ihan muuta.”

”Kysyin, että ’Haluatko homman?’ Se oli uskomatonta. Kirjoitimme Goodbye to Romancen. Se oli ensimmäinen yhdessä ikinä kirjoittamamme biisi. Sitten kävi ilmi, ettei hän halunnut bilettää. Hän oli todellinen muusikko. Hän kirjoitti ja puhui musiikkia.”

Ozzy julkaisi Ordinary Man -albumin 21. helmikuuta.

Pimeyden prinssiltä on ilmestynyt myös 8-bittinen nettipeli, jossa lennellään lepakkona veripisaroita keräillen ja erilaisia hirviöitä väistellen. Voit käydä kokeilemassa sitä täällä.

Lisää luettavaa