Ozzy Osbourne paljasti haastattelussa pahimman addiktionsa – ja ei, kyse ei ole huumausaineista

Ozzy ei laske huumeita ja alkoholia pahimmaksi riippuvuudekseen.

Suhteellisen railakkaasta päihteidenkäytöstään tunnettu heavy-legenda Ozzy Osbourne paljastaa pahimman addiktionsa Hello-lehden tuoreessa haastattelussa. Vaikka äkkiseltään näin voisi helposti ajatella, kyse ei suinkaan ole tajuntaa laajentavista mömmöistä tai alkoholista, vaan pikemminkin seksistä. Viime vuonna vaimonsa Sharonin kanssa suuriin ongelmiin uskottomuudensa takia ajautunut Ozzy analysoikin pahettaan lehdelle seuraavasti:

”Ensimmäinen vaimoni erosi minusta häärättyäni ympäriinsä. Se on selkeästi pahin addiktioni. Kun ryyppäsin ja käytin huumeita, vahingoitin fyysisesti vain itseäni, mutta seksiaddiktiollani vahingoitan kaikkia. Se sai minut tajuamaan kuinka suuri idiootti oikein olinkaan.”

Pimeyden prinssi käy edelleen addiktionsa vuoksi säännöllisesti terapiassa.

”Jos lopetat sen, sisälläsi asuva hirviö herää ja se on todella pelottavaa. Et koskaan tunne omaa mieltäsi. En pidä siitä puolesta itsestäni. Oikeastaan vihaan sitä jätkää. Olen täysin kyllästynyt riippuvuuksiin – eikä kyse ole pelkästä seksistä. Se voi johtua huumeista, alkoholista, postimerkeistä, aivan mistä tahansa. En tunne kohtuutta lainkaan ja se tekee elämisestä hankalaa. Ja kun olen vielä tässä bisneksessä… se on kuin kakkukaupassa hengailua kun olet dieetillä. Pidämme terapiaistuntoja jopa Skypen välityksellä kun olen tien päällä.”

Hello-lehden artikkelin litteroinnista vastasi Blabbermouth.