Ozzy Osbourne: ”Viimeiset neljä vuotta ovat olleet minulle silkkaa helvettiä”

Juuri 74 vuotta täyttänyt pimeyden prinssi on kuitenkin ylpeä, että on yhä elossa ja julkaisi hyvin menestyneen soololevyn.
21.12.2022 19:31

Viimeiset vuodet ovat olleet koronan vuoksi vaikea kaikille muusikoille, mutta harvalla on ollut yhtä vaikeaa kuin Ozzy Osbournella. Osbourne kompuroi kotonaan sillä seurauksella, että hänen kroppaansa vuoden 2003 mönkijäonnettomuuden vuoksi asetetut metallitapit lähtivät pois paikoiltaan. Tämän kompuroinnin vuoksi Osbourne on joutunut käymään leikkausoperaatioissa ja käytännössä joutunut opettelemaan kävelemisen uudelleen. Lisäksi pimeyden prinssi sairastaa Parkinsonin tautia, joka on vuosien mittaan pahentunut. Tuoreessa Billboardin haastattelussa Osbourne myöntää, että hänen jaksamisensa ja uskonsa on ollut toden teolla koetuksella.

”Viimeiset neljä vuotta ovat olleet minulle silkkaa helvettiä. Olen ollut todella huonossa jamassa. Mutta vaatii todella paljon, että minut saa pidettyä aisoissa”, Osbourne toteaa.

3. joulukuuta 74 vuotta täyttänyt Osbourne sanoo kuitenkin olevansa ylpeä (ja yllättynyt) siitä, että on ylipäänsä yhä hengissä. Valoa ja iloa elämään on tuonut myös hänen tuoreimman Patient Number 9 -sooloalbumin saama hyvä vastaanotto sekä se, että levy sai peräti neljä Grammy-ehdokkuutta.

”Se oli melkoinen shokki. Jos voitan yhdenkään palkinnon, olen täysin mykistynyt. Mutta pidän siitä tällä alalla, että se onnistuu aina yllättämään. Ja minä rakastan yllätyksiä!” Osbourne iloitsee.

”Olen todella ylpeä siitä, että olen 74-vuotias ja sain tehtyä uuden hittilevyn. Ilmeisesti teen edes jotain oikein.”

Lisää luettavaa