Pääesiintyjät rouheimmillaan – Ensinäytössä Vain yksi sydän -video

Muun muassa Francinesta, Whistle Baitista ja Agentsista tuttuja tyyppejä sisältävä Pääesiintyjät julkaisi uuden singlen. Katso video nyt Soundista.
3.3.2023 09:28

Äskettäin Emma-ehdokkaanakin ollut rockabilly-yhtye Pääesiintyjät on julkaissut tänään uuden singlensä Vain yksi sydän. Kappaleeseen tehty video saa nyt ensinäyttönsä Soundissa. Katso ja kuuntele yläpuolelta Pääesiintyjien verevä käännösversio ruotsalaisen bluesrockabilly-yhtye Go Gettersin No Heart to Spare -kappaleesta.

Pääesiintyjät ovat yhtä kuin Francine-basisti Pete Salomaa, Whistle Baitista ja Agentsistakin tuttu Vesa Haaja, kitaristi Mika Jokinen ja rumpali Timo Järvinen. Yhtyeen ensimmäinen vaihe nähtiin jo vuonna 1993, jolloin Francinen sivuprojektiksi syntynyt yhtye julkaisi kaksi singleä. Uudelleen yhtye heräsi henkiin osittain eri kokoonpanolla vuonna 2019.

– Haajan Vesku teki biisin alkuperäiseen henkeen sopivat sanat. Biisi rullaa hienosti eteenpäin ja suorastaan pakottaa tanssilattialle. Soundillisesti kyseessä taitaa olla Pääesiintyjien rouhein ja ehkä myös rokkaavin biisi tähän mennessä, toteaa Salomaa uudesta singlestä.

Seuraavaksi Pääesiintyjät suuntaa sinne minne kuuluukin, eli tien päälle. Keikkapäivämääriä on kalenteriin kertynyt kiitettävästi, kuten alapuolelta voi tavata:
4.3. Helsinki, Juttutupa
11.3. Lahti, Möysän Musaklubi
7.4. Rautalampi, Nuapuri
8.4. Hämeenlinna, Suistoklubi
14.4. Hyvinkää, Ale Pub
22.4. Huittinen, Brewer’s Pub
10.6. Joensuu, Joe Vintage
16.6. Rovaniemi, Valdemari
17.6. Tornio, Torniolaakso Cruising
30.6. Padasjoki, Modetti
1.7. Teuva, Classic Motor show
7.7. Nakkila, Verstas
8.7. Turku, Vaakahuone
14.7. Hamina, Hyöky Areena
15.7. Ruuhijärvi Rockabilly Hop
22.7. Vuolenkoski, Rantamesta
27.7. Valkeakoski, Työväen musiikkitapahtuma
4.8. Kouvola, Hirvelän lava
5.8. Kangasniemi, Syvälahden lava
11.8. Lahti, Opiston Kunkku
12.8. Mäntsälä, Kulttuurimeijeri
18.8. Nurmes, Drive-in & Rock
26.8. Leppävirta, Konnustupa
9.9. Viking Grace, Twist & Twang-risteily

Lisää luettavaa