Pääesiintyjät kunnioittavat edesmennyttä Teddy & The Tigers -laulajaa haikealla jäähyväiskappaleella – ”Kiitos musiikista, Aikka!”

Kun nähdään taas enteilee samalla yhtyeen ensi vuonna ilmestyvää uutta albumia.

Francine-yhtyeen spin-offina syntynyt, tauon jälkeen paluun tehnyt rillumareibillyn sanansaattaja Pääesiintyjät on julkaissut uuden singlen Kun nähdään taas. Kyseessä on käännös alkuvuodesta menehtyneen Alpo ”Aikka” Hakalan (Teddy & The Tigers, Bad Sign) säveltämästä kappaleesta.

”Hakala oli suuri uranuurtaja suomalaisessa rockabilly- ja roots-musiikkigenressä ja hänen musiikkinsa ja persoonansa on vaikuttanut meidän kaikkien elämään. Halusimme kunnioittaa Aikan muistoa tekemällä jonkun hänen monista upeista biiseistään suomeksi. Bändin sisällä äänestys oli lyhyt ja yksimielinen, sillä  kaikkien ykkösvalinta oli Bad Signin upea Be Seeing You, johon Vesa (Haaja, Pääesiintyjät-solist) teki komeat suomalaiset sanat. Sanat hyväksytettiin Aikan tyttärellä. Biisin kruunaa Ismo Haaviston soittama komea huuliharppu”, yhtye kommentoi.

”Vaikka kappaleen tunnelma onkin pääosin haikea, elämme siinä uskossa, että joku päivä vielä nähdään. Kiitos musiikista, Aikka!”