Päätä kivistävä tarina siitä, kuinka dj Sid Wilsonin onnistui todistaa olevansa tarpeeksi ”hullu” Slipknotin riveihin

19.2.2023 19:29

Dj Sid Wilson liittyi Slipknotiin vuonna 1998. Ennen kuin nimmaria lyötiin lopullisesti soppariin, miekkonen halusi tarkastaa yhtyeen keikkameiningin samalla kun naamiopoppoo halusi nähdä, oliko muusikko tarpeeksi hullu retkueen matkaan.

”Treenasin jo valmiiksi bändin kanssa, keksin osia biiseihin ja muuta”, Wilson muistelee Revolverin haastattelussa. ”Mutta ennen sitoutumista minun täytyi nähdä bändi liveolosuhteissa. He jankkasivat minulle, että ’olemme hulluja, ihan kreisejä. Pukeudumme naamareihin ja olemme ihan sekoja.’ Okei, tajusin. Olette hulluja. Tuumin, että ’minäkin olen hullu. Uskokaa pois.'”

Slipknotin alkuaikojen keikat olivat kieltämättä vauhdikkaita tapahtumia, joiden kapellimestarina hääri perkussionisti Shawn “Clown” Crahan.

”Hänellä oli tapana mennä yleisön joukkoon ja painia penskojen kanssa. Hän kietoi heidät mikkipiuhaan ja veti heitä pitkin lattioita”, Wilson jatkaa. ”Joten hän meni joka keikalla katsomoon — en tiennyt siitä etukäteen enkä ollut nähnyt show’ta aiemmin. Näin hänen katsovan minua maskinsa läpi ja sitten hän aloitti ’kill me’ -messuamisen [ennen Tattered and Tornia] ja näin hänen tulevan rumpujen takaa. Saatoin aistia sen.”

”’Hän tulee minua kohti. Hän haluaa todistaa olevansa hullu — ja minä olen ihan vitun sekopää’, tuumin. ’Antaa palaa sitten.’ Lähdin juoksemaan ja hypin ihmisten yli tarttumalla heidän hartioihinsa ja loikkaamalla heidän ylitseen. Sitten ryömin yleisön päiden yläpuolella. Pääsin perille juuri kun hän [Crahan] valmistautui astumaan lavalta. Hän katseli alas ja sitten kun hän katsahti ylös olin hänen kohdallaan.”

”Tarrasin hänestä kiinni ja iskin häntä päälläni kuudesti. Pam, pam, pam. Kun valmistauduin iskemään seitsemännen kerran hän työnsi minut pois, kaatui maahan ja ryömi Joeyn [Jordison] luokse. Kuulin hänen sanovan: ’En välitä paskaakaan mitä kukaan sanoo — tämä kaveri on bändissä.'”

Käyhän se noinkin.

Lisää luettavaa