Päivitystä Kanye Westin tilanteeseen: tunnelin päässä ei näy vieläkään valoa uupuneelle rap-tähdelle

29.11.2016 12:54

Kanye Westin sairaalahoito jatkuu, uutisoi NME. Vastahakoinen West suljettiin sairaalaan viikko sitten, ja vaikka tähden kotiuttamista on harkittu, hoitoa on päätetty jatkaa kunnes Westin tila muuttuu vakaaksi.

Vakavasta univajeesta kärsinyt, arvaamattomasti käyttäytynyt West jouduttiin kuljettamaan sairaalaan väkisin. Lääkärin mukaan muusikko kärsii uni- ja nestevajeen aiheuttamasta väliaikaisesta psykoosista.

TMZ-sivuston tietojen mukaan West aiottiin kotiuttaa eilen 28. marraskuuta, mutta suunnitelmasta luovuttiin. West kärsii sivuston lähteen mukaan edeleen uupumuksesta ja vainoharhoista.

Westin romahdusta edelsi useita kummastelua nostattaneita tempauksia, joista näkyvin oli, kun räppäri perui koko jäljellä olleen kiertueensa sen kummempia syitä ilmoittamatta.

Westin Sacramenton-keikka 19.11. päättyi vain 30 minuutin jälkeen, kun West oli ensin läksyttänyt harhaiselta vaikuttaneessa monologissa Beyoncea, Jay-Z:tä ja Barack Obamaa. Tempaus nostatti raivoa niin keikkayleisössä kuin sosiaalisessa mediassakin.

Lisää luettavaa