Palkittu festivaali päättyi synkeissä tunnelmissa – 25-vuotias nainen löydettiin kuolleena, poliisi epäilee murhaa

Viranomaisten epäilevät teosta 28-vuotiasta miestä, joka on tällä hetkellä pidätettynä.
11.9.2017 15:33

Etelä-Englannissa järjestettävä neljäpäiväinen Bestival vietettiin viime viikonloppuna Dorsetissa. Vuosittain yli 50 000 henkeä vetävä festivaali on valittu useana vuonna Brittien parhaaksi isoksi tai keskisuureksi festivaaliksi, mutta tänä vuonna boutique-henkinen festivaali päättyi varsin ikävissä ja synkeissä merkeissä.

Dorsetin poliisiviranomaiset tiedottavat löytäneensä festivaalialueen reunalla sijaitsevasta metsästä 25-vuotiaan naisen ruumiin. Etsinnät aloitettiin, kun nainen ilmoitettiin kadonneeksi varhain maanantaiaamuna 11. syyskuuta. Poliisi tiedottaa myös pidättäneensä 28-vuotiaan lontoolaismiehen murhasta epäiltynä, mutta kaipaa vielä tapahtuneesta jotain tietävien apua tutkinnoissaan. Aiheesta uutisoi Isle of Weight Country Press.

Tapaus ei ole ainoa ikävä kuluvan vuoden Bestivalia varjostava tekijä. Festivaalin pääalue jouduttiin muun muassa sunnuntaina sulkemaan noin tunniksi ja alue evakuoimaan voimakkaan sateen ja tuulen vuoksi. Sade oli muutenkin voimakasta koko festivaalin ajan ja alue muuttui järjestäjien mukaan isoksi muta-altaaksi. Festivaalien tämän vuoden esiintyjiin lukeutuivat muun muassa Pet Shop Boys, The xx, A Tribe Called Quest, DJ Shadow sekä Jamie T.

Lisää luettavaa