Pam & Tommy -sarja saa kovaa kritiikkiä – ”Kaikkien siinä olevien pitäisi hävetä”, entinen Mötley Crüe -laulaja sanoo

Nipi / Backgrid London LTD / AOP

Mötley Crüessä vuosina 1992–96 laulanut John Corabi ei todellakaan ole suuri Pam & Tommy -sarjan fani. Corabi kommentoi Pamela Andersonin ja Tommy Leen suhdetta ja seksivideokohua käsittelevää sarjaa tulikivenkatkuiseen sävyyn Twitterissä ja tokaisee, että kaikkien projektissa mukana olevien pitäisi hävetä.

”Tommy ja Pam -minisarja on niin täyttä hevonpaskaa, että se on jo naurettavaa”, Corabi kirjoittaa.

”Jaoin viisi vuotta elämästäni Tommyn kanssa ja vaikka se oli ajoittain täyttä hulluutta, niin tässä tv-viihteeksi kutsutussa paskakasassa kaikki on todella paisuteltua. Tommy ei koskaan hortoillut ympäriinsä speedoissa, ei käyttäytynyt kuten hänen kuvataan sarjassa käyttäytyneen, ja nyt katsoin miten Thirs Eye Blind mukamas ajoi meidät studiosta, koska he olivat meitä relevantimpia? Tuollaista ei tapahtunut!”

”Ilmeisesti Hulu-palvelu tai kukaan tässä paskaläjässä mukana olevista ei välitä siitä, millaista Pamin on elää tämä kaikki uudelleen. Tai mitä Tommyn uusi vaimo saattaa tästä ajatella. Tai miltä Tommyn pojista tuntuu nähdä tämä täysin paisuteltu tarina heidän vanhemmistaan.”

Tommy Lee itse on suhtautunut sarjaan rauhallisemmin. Entertainment Tonightin haastattelussa rumpali totesi sarjan kertovan ”coolin” version tapahtumista, jotka oikeassa elämässä olivat kaikkea muuta. Pamela Anderson on puolestaan todennut ykskantaan, ettei aio vahingossakaan koskaan katsoa sarjaa, ei edes sen traileria.