Nyrkkitappelun Hepe sooloilee – Ensisoitossa Parkanon Tulikukon Creme Brulee

Parkanon Tulikukko -nimellä esiintyvä Nyrkkitappelun Hepe julkaisee herkkää pop-musiikkia. Uusi single ja video nyt Soundin ensiesityksessä.
12.10.2022 08:30

Nyrkkitappelu-yhtyeen laulajana tunnettu Heikki ”Hepe” Kuivala käynnistelee soolouraansa Parkanon Tulikukko -nimellä. Nyt Soundin ensisoitossa esitellään Parkanon Tulikukon toinen single Creme Brulee. 

– Parkanon Tulikukko on irtiotto toisen bändini Nyrkkitappelun rock’n’roll-linjasta. Tarkoituksenani on lähinnä esitellä biisintekokykyjäni myös popin saralla. Koska sisimmässäni olen runopoika, ei tuottanut vaikeuksia alkaa tehdä kappaleita kukista, kahviloista ja kukkamekoista, Hepe kertoo.

Parkanon Tulikukko -biisejä on ollut Hepen apuna työstämässä Juha Aalto (Original Heteroes, Keskusta, Kaisa Vala).

— En ole mikään soundimies, joten tarvitsen aina kaverin laittamaan oskillaattorit laulamaan, Hepe sanoo.

Hepen mukaan Parkanon Tulikukko taistelee itsetarkoituksellista kikkailua ja outoilua vastaan. Keikoilla Parkanon Tulikukko toimii mies ja kitara -pohjalta.

— Mä en ole mikään maailman paras biisintekijä, mutta mulla ei ole tarvetta peitellä sitä lukiosointujen tai dada-sanoitusten taakse. Creme Brulee on rehellisesti sitä mitä on – popmusiikkia, Hepe avaa kappaletta.

Parkanon Tulikukko on julkaissut aikaisemmin kappaleen Frisbee, jonka voit kuunnella tästä.

Lisää luettavaa