Paul McCartney paljastaa kehitelleensä Keith Richardsin kanssa hämmentävän bisnesidean – ”Meistä se tuntui tosi hyvältä”

Macca myöntää kaksikon nauttineen muutakin kuin teetä ideaa kehitellessään.
7.9.2018 09:03

Sir Paul McCartney julkaisee tänään uuden sooloalbuminsa Egypt Stationin. Julkaisun tiimoilta Macca on vieraillut viime aikoina erinäisissä medioissa kertomassa uudesta levystään ja muistelemassa pitkää ja vaiherikasta uraansa. Wtf-podcastin vieraana piipahtaessaan tämä keskusteli muun muassa The Beatlesin ja The Rolling Stonesin väleistä.

”Legendan mukaan kilpailimme toistemme kanssa, mutta asia oli aivan päinvastoin. Jos me vaikka olimme julkaisemassa levyä 28. elokuuta, soitimme heille ja kysyimme, onko heiltä tulossa mitään. Jos he sanoivat, että itse asiassa joo, 17. elokuuta on tulossa, niin me lykkäsimme hieman omaa julkaisupäiväämme. Olimme ystävällisiä molemmin puolin”, McCartney toteaa.

Ystävyys on Maccan mukaan jatkunut näihin päiviin saakka ja tämä kertoo lomailleensa aivan hiljattain Turks- ja Caicossaarilla samaan aikaan Keith Richardsin kanssa ja kaksikolla oli tapana tavata toisensa lounaan jälkeen. McCartney myös kertoo hämmentävästä bisnesideasta, jonka kaksikko yhdessä keksi.

”Kehittelimme puhallettavia ja liikuteltavia koirankoppeja. Meistä se tuntui tosi hyvältä idealta. Pääsimme jo niin pitkälle, että kehittelimme customoituja koppeja, esimerkiksi dalmatialaiselle voisi hankkia pilkullisen kopin”, McCartney kertoo ja myöntää pilven polttamisen olleen tärkeässä osassa idean kehittelyssä.

Lisää luettavaa