Artisti: Keith Richards

Jos eivät maailmankirjat olleet aiemmin sekaisin, niin nyt ne viimeistään ovat: Keith Richards on lopettanut tupakoinnin

Viime aikoina rock-maailmasta on kantautunut lähinnä negatiivispainotteisia uutisia mitä tulee veteraanirokkareiden terveysasioihin. The Rolling Stones -skebajumala Keith Richards on päihdehistoriansa huomioon ottaen kuitenkin säilynyt suorastaan hämmästyttävän pienin vahingoin maallisella matkallaan. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö mies olisi iän karttuessa ottanut hyvinvointinsa suhteen ohjaksia niin sanotusti omiin käsiinsä.

Keith Richards 75 vuotta! – Mutta mistä ihmeestä Rollari-kitaristi ja toimittajalegenda oikein juttelevat tällä videolla?

18. joulukuuta vuonna 1943 Dartfordissa, Englannissa syntynyt Keith Richards ei juuri esittelyjä kaipaa. Valtaisan nipun rockin kuolemattomimpia klassikoita yhdessä Mick Jaggerin kanssa säveltänyt mies ilmoitti vastikään lopettaneensa, miltei kuin juhlan kunniaksi, juomisenkin lähes kokonaan. Hieno juttu!

Rockin maailmankirjat ovat lopullisesti sekaisin: Keith Richards on lopettanut juomisen

Montako kertaa olet kuullut luonnonsuojeluaiheisen vitsin siitä, miten meidän täytyy alkaa pikkuhiljaa miettiä, millaisen maailman jätämme jälkeemme Keith Richardsille? Tai huhun, jonka mukaan Keef kävi sveitsiläisessä sairaalassa vaihdattamassa verensä, koska verenkiertoon oli jäänyt niin paljon jämiä kaikenlaisista vuosien varrella nautituista myrkyistä?