Paul McCartneytä ei enää jatkossa kannata lähestyä kynä ojossa ja nimmarinkiilto silmissä – ”Me molemmat tiedämme kuka olen”

imageSPACE/Shutterstock/All Over Press

Beatles-legenda Paul McCartney on epäilemättä elämänsä aikana raapustanut nimikirjoituksen jos toisenkin fanien hänelle ojentelemiin esineisiin. Tähän on tulossa nyt kuitenkin muutos, sillä kuten mies Reader’s Digestin haastattelussa (josta uutisoi muun muassa Contactmusic) toteaa, tapa tuntuu kummalliselta.

”Se on aina vaikuttanut minusta hieman oudolta”, McCartney sanoo. ”’Tässä, voinko kirjoittaa nimesi tämän kuitin taakse?’ Miksi? Me molemmat tiedämme kuka olen.”

McCartneyllä ei ole mitään fanien tapaamista vastaan, mutta hän haluaisi mieluiten jutella ihmisten kanssa nimmareiden raapustelun ja valokuvissa poseeraamisen sijaan.

”Yleensä saat vain huonolaatuisen kuvan ankealla taustalla ja minä näytän vähän onnettomalta”, mies sanoo. ”Jutellaan, vaihdellaan tarinoita.”

McCartneyn entinen yhtyetoveri Ringo Starr lopetti nimikirjoitusten antamisen jo vuosia sitten. Rumpalilegenda kertoi tuolloin syyksi nimmareiden kaupustelijat, jotka hakivat signeerauksilla itselleen taloudellista hyötyä.