Paul Stanley pyöritteli jälleen ajatusta Kissistä ilman nykyisiä voimahahmojaan – ”Asiat menevät eteenpäin ja tilanteet muuttuvat”

22.6.2021 21:21

Kiss-pomot Gene Simmons ja Paul Stanley ovat viime vuosina useammankin kerran leikitelleet ajatuksella, jonka mukaan Kiss voisi jatka toimintaansa ilman heitä.

Stanley palasi jälleen aiheeseen tuoreessa Radio Bobin haastattelussaan.

”Mielestäni Kissin uudelleenroolitus, tai Kiss 2.0 ei ole jotain sellaista, josta emme olisi koskaan puhuneet”, mies toteaa. ”Voisiko Kiss jatkaa ja kehittyä ilman meitä? Kyllä, sillä se on tehnyt sitä jo 50 prosenttisesti. Oli aikoja, jolloin ihmiset sanoivat, että ’Vain alkuperäisnelikko kelpaa.’ Sitten se oli, ’Vain alkuperäiskolmikko kelpaa.’ Asiat menevät eteenpäin ja tilanteet muuttuvat.”

”Voisinko nähdä Kissin kehittyvän eri henkilöstöllä? Kyllä”, Stanley sanoo. ”Niin suuresti kuin fanitankin tekemisiäni, ja pidän itseäni siis todella hyvänä, on muitakin ihmisiä, jotka voisivat napata soihdun ja tuoda jotain filosofiaan, liveshow’hun ja musiikkiin. Se olisi Kiss. Ei Kiss 2.0. Mikäli niin tapahtuisi, se olisi vain jatkoa filosofiallemme, joka on, että Kiss on suurempi kuin yksikään sen jäsenistä.”

Kissin odotetaan palaavan jäähyväiskiertueensa pariin elokuussa.

Katso haastattelu alta.

Lisää luettavaa