Paula Vesala ja Mikko Leppilampi rokkielokuvan tähtinä – Comebackin ensimmäinen traileri julki

Tunnuskappaleesta vastaa Battle Beastin Noora Louhimo.
11.7.2023 09:49

Mikko Leppilampi, Paula Vesala, Ville Myllyrinne ja Anni Iikkanen tähdittävät 6. lokakuuta ensi-iltaan tulevaa Comeback-elokuvaa, joka kertoo entisistä miljoonatilin tehneistä rokkareista, jotka ovat ajautuneet erilleen. He tapaavat jälleen toisensa tehdäkseen uuden tulemisen, mutta kaikki ei kuitenkaan suju niin kuin jokainen on ajatellut.

”Koskaan ei ole myöhäistä asettaa hommat tärkeysjärjestykseen ja ottaa vastuuta omasta elämästä ja läheisistä. Vai onko sittenkin, kun loistava tulevaisuus on jo takana?”, pohtii Comebackin ohjaaja Petri Kotwica ja sanoo elokuvan pohtivan vapautta ja vastuuta erilaisten käänteiden ja huumorin kautta.

Elokuvan tunnusbiisin esittää Noora Louhimo, joka tunnetaan niin sooloartistina kuin Battle Beastin laulaja. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Petri Karra ja Aleksi Bardy. Päänelikon lisäksi muissa rooleissa nähdään muun muassa Juha Torvinen, Jouni Hynynen, Mari Perankoski, Vuokko Hovatta ja Pamela Tola. Elokuvasta on nyt julkaistu ensimmäinen traileri, jonka voit katsoa tuosta ylempää.

Lisää luettavaa