Pearl Jam -nokkamies muistelee kertaa, kun Paul McCartney napautti seattlelaisrokkaria napakalla jabilla suoraan leukaperiin

Harvapa meistä on saanut maistaa ex-Beatlen nyrkkiä.

https://www.youtube.com/watch?v=hfukg3TNImQ

Billboard raportoi Pearl Jam -solisti Eddie Vedderin muistelleen SiriusXM:n tuoreessa haastattelussa äkkiseltään omituiselta kuulostavaa tapausta, jossa itsensä Paul McCartney luikautti miestä nyrkillä naamatauluun seattlelaisen hotellibaarin hämärässä nurkassa.

Vanha banjosilmä oli näet juuri keskellä vauhdikasta tarinaa siitä, kuinka hän oli tarjoillut jollekulle rystysleipää, kun basistilegendan demonstraatio vasemmasta jabistaan lipsahti hitusen liian pitkäksi.

”Hän löi minua”, Vedder toteaa. ”Hän ei saanut pysäytettyä lyöntiä ajoissa. Kun kuuntelin tarinointia, ajattelin että Paul McCartney tinttasi minua juuri naamaan ja se sattui. Muistan maistaneeni veren maun suussani – hän osui suoraan suupielen paikkeille… ja pyysi välittömästi anteeksi juttua jatkaakseen.”

Vedder ei suinkaan kanna ex-Beatlelle tapauksesta kaunaa, vaan toteaa sen lukeutuneen pikemminkin ”elämänsä hienoihin aikoihin”.

”Muistan sen sattuneen muutaman päivän ajan ja muistan kivun ja turvotuksen kaikottua ikävöineeni niitä”, mies päättää melkoisen huikean tarinansa.