Phil Collinsin happamat puheet Paul McCartneysta eivät jääneet seuraamuksitta – eipä aikaakaan, kun Collinsin puhelin soi

Kerroimme viime viikolla, kuinka popin supertähti Phil Collins läksytti julkisesti toista popin supertähteä Paul McCartneyta. Comeback-kiertuettaan promotoinut Collins muisteli The Timesin haastattelussa pahan maun jättänyttä kohtaamistaan McCartneyn kanssa: Collins oli pyytänyt Maccalta nimikirjoitusta, jolloin Beatles-stara oli vertauskuvallisesti taputellut ihailijaansa isällisesti päälaelle.

”Kun hänen kanssaan puhuu, hän käyttäytyy kuin viestisi sinulle, että ’ymmärrän kyllä, että tämä on sinulle kova paikka, olenhan minä sentään soittanut Beatlesissa. Olen Paul McCartney, ja sinulla on varmasti vaikeaa kyetä keskustelemaan kanssani’”, Collins kuvaili McCartneyn asennetta.

Collinsin puheet kantautuivat ilmeisesti McCartneyn korviin ja kirpaisivatkin sen verran, ettei Paul jättänyt asiaa sikseen. Kun Billboard kysyi Collinsilta asiasta uudelleen, Collins mainitsi, että McCartney oli soittanut hänelle pian Times-haastattelun jälkeen.

”Hän oli minuun yhteydessä, koska hän hermostui. En todellakaan saanut häneltä kukkasia, vaan pikemminkin sellaista ’katsotaanpa nyt elämää eteenpäin’ -tyylistä puhetta”, Collins sanoi.

”Olen pahoillani, jos hän suuttui kun sanoin hänestä jotain häijyä – tai no, eihän se ollut oikeasti mitään häijyä. Jos et joskus kerro ihmisille, että he voisivat tarkastaa asennettaan, kukaan ei muuttuisi parempaan suuntaan, eikö vain?”

Tästähän on kehkeytymässä vallan mehevä riita. Miten mahtaa Macca kommentoida asiaa, kun miestä seuraavan kerran johonkin haastatellaan?

Billboardia siteerasi ensin NME.