Pekka Nisu kääntää katseensa kohti tulevaa – artistiuran uusi ajanjakso alkaa Kevään valoihin -singlen myötä

Pimeys-yhtyeen lopettaminen alkaa olla Nisun puolesta käsitelty.
6.4.2023 11:57

Pimeys-yhtyeestä tuttu Pekka Nisu sulkee soolouransa ensimmäisen luvun ennen seuraavan alkua uuden singlen myötä. Kevään valoihin -niminen kappale kertoo uupuneesta ja itsensä kadottaneesta ihmisestä, joka saa uudelleen elämän syrjästä kiinni.

Debyyttialbumillaan Papillonilla (2021) ja sitä seuranneella Kaiken täytyy mennä -levyllä (2022) Nisu käsitteli vanhan bändinsä lopettamista ja siihen liittyvän elämänvaiheen äkillistä päättymistä ja epätietoisuutta. Nyt julkaistu uusi single päättää tuon ajanjakson ja kurkottaa kohti tulevaa, artisti kertoo.

– Olen halunnut tulla paremmaksi lauluntekijäksi ja löytää uudenlaisia aiheita. Tuntuu, että olen kirjoittajana uuden äärellä. Tälle uudelle biisille maiseman tarjoaa alkava kevät ja lisääntyvä valo, jolla on itseeni joka vuosi valtava vaikutus.

Pekka Nisun sooloyhtye koostuu Jukkis Virtasesta (basso), Julius Sihvosesta (koskettimet), Axel Virkkusesta (sähkökitara) ja Ville Hatanpäästä (rummut). Kevään valoihin -singlellä vierailevana perkussionistina kuullaan Mamba Assefan soitantaa.

Lisää luettavaa