Pepe Willberg ja Pegasos tulkitsevat yhdessä Egotripin herkkää ja vaikeaa aihetta kauniilla tavalla käsittelevän kappaleen – kuuntele

Kappale löytyy myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta Egotrippi-tribuuttilevyltä.
10.6.2022 12:56

Kuten jo kuukausi takaperin kerroimme, on Egotrippi saamassa yhtyeen tuotannolle pyhitetyn tribuuttialbumin myöhemmin kuluvan vuoden aikana. Levyllä yhtyeen kappaleita tulkitsevat muun muassa Anssi Kela, Ellinoora, Jonna Tervomaa, Tuure Kilpeläinen sekä Laura Närhi, jonka esittämä Asfaltin pinta julkaistiin hiljattain singlenä.

Nyt levyltä on julkaistu seuraava maistiainen, joka on folk poppia soittavan Pegasos-yhtyeen ja Pepe Willbergin yhdessä tuumin tulkitsema versio Varovasti nyt -kappaleesta. Kappaleen voit kuunnella tuosta alempaa tai sitten Soundin ylläpitämältä Parasta juuri nyt -soittolistalta.

”Egotripillä on paikkansa meidän kaikkien sydämissä ja ensin näytti siltä, että yhteinen suosikkibiisi olisi vaikea valita. Päästiin kuitenkin aika nopeasti yhteisymmärrykseen kahdesta biisistä ja annettiin Pepen tehdä lopullinen valinta näiden väliltä”, avaa Pegasos-yhtyeen laulaja Tuulikki Blom.

Varovasti nyt käsittelee valtavan herkkää ja vaikeaa aihetta kauniilla tavalla. Alkuperäinen biisi on itsessään niin täydellinen, että sen uudelleen versioiminen tuntui aluksi aika mahdottomalta. Eggarit ovat myös itse tehneet siitä orkestroidun version, joten päätimme kokeilla, miltä biisi kuulostaa bändisoiton kontekstissa. Lauluäänityksissä istuttiin Riinan (Riikonen, laulu, piano ja perkussiot) kanssa studion sohvalla ja kuunneltiin Pepen vetoa. Pepen ääni herätti meissä lämpöä, turvaa ja toiveikkuutta. Tuli sellainen olo, että meistä pidetään huolta.”

Lisää luettavaa