Perustuu tositapahtumiin: Emppu Suhonen muistelee uudella biisillä erästä hyvin tärkeää tapaamista

28.4.2023 09:46

The Rasmuksen kitaristi Emppu Suhonen tehtailee musiikkia vaihteeksi omalla nimellään. Kokonainen albumi on tulossa alkusyksystä, ja tänään tuli julki kappale nimeltä Melissa. Biisi kertoo siitä, kun Suhonen tapasi keikoillaan uskollisesti käyneen fanin ja sai kokemuksesta uutta virtaa elämään.

”Mulle tässä biisissä kuvaamani kohtaaminen oli todella merkittävä. Elämässä oli alakuloinen vaihe, jossa en luottanut itseeni musiikintekijänä, ja koin olevani vähän hukassa”, Suhonen kertoo tiedotteessa.

”Tapasin sattumalta erään henkilön, joka kävi uskollisesti keikoillani myös niissä kaikkein pienimmissäkin paikoissa. Vaikka emme tunteneet toisiamme, kohtaamisemme oli todella lämmin ja kaunis. Tajusin, ettei muusikkouteni määrity menestyksen kautta. Riittää, että on just se yksi tyyppi, jolle mun musiikki on merkityksellistä. Tämä yksi ihminen palautti mun hetkellisesti kadoksissa olleen uskoni itseeni, ja hän ansaitsee siitä ehdottomasti biisin. Toivon, että jokaisen elämässä olisi se yksi Melissa, joka haluaa kuunnella mitä sä sanot ja kuulla myös sen sanomatta jääneen.”

Tarkasta siis kappale ylempää. Empun Facebook-kanava löytyy täältä ja Instagram-sivu täältä.

Lisää luettavaa