Peter Gabriel julkaisi toisen maistiaisen tulevalta albumiltaan – uutuuskappale käsittelee usein epäreilua oikeusjärjestelmää

5.2.2023 19:45

Peter Gabriel on julkaissut täydenkuun kunniaksi The Court (Dark-Side Mix) -nimisen kappaleen. Kappale on toinen singlelohkaisu Gabrielin tulevalta i/o-albumilta.

Tiedotteen mukaan Gabriel on itse kirjoittanut ja tuottanut biisin, mutta mukana on myös Brian Eno sekä taustalauluissa Gabrielin tytär Melanie Gabriel.

”Elämästä merkittävä osa on kamppailua järjestyksen ja kaaoksen välillä, ja tietyssä mielessä yritämme tuoda tuomio- ja oikeusjärjestelmän avulla jonkinlaista järjestystä kaaokseen. Sitä käytetään usein väärin, se on usein epäreilu ja syrjivä, mutta samaan aikaan se on luultavasti elintärkeä osa sivistynyttä yhteiskuntaa. Mutta meidän täytyy toisinaan miettiä kuinka sitä todellisuudessa hyödynnetään.”

Aiemmin Gabriel katkaisi pitkän hiljaiselonsa julkaisurintamalla Panopticom-kappaleella, joka sekin ilmestyi täydenkuun aikaan. Voit käydä kuuntelemassa sen täältä.

Kuuntele tuorein kappalejulkaisu alta.

Lisää luettavaa