Artisti: Peter Gabriel

Ihania uutisia vanhan Genesiksen ystäville: Peter Gabriel -vuosien keikasta julkaistiin komea 4K-laatuinen video

Jos tämä ei ilahduta Genesiksen progevuosien ystäviä, niin ei sitten mikään. Genesiksen 10. tammikuuta 1973 Pariisin Bataclan-teatterissa soittama keikka (sama teatteri muuten, mihin tehtiin surullisenkuuluisa terrori-isku vuonna 2015 Eagles of Death Metalin keikan yhteydessä) on kiertänyt bändin fanien keskuudessa jo vuosikaudet, mutta nyt tallenne on tarjolla Youtubessa uljaana 4K-kuvalaadulla varustettuna versiona. Arvostamme!

Taas tulee tiukkaa mashupia – Peter Gabrielin ihana Sledgehammer naitettiin yllättävän biisivalinnan kanssa

DJ Cummerbund jatkaa asiallisten mashupien tehtailemista. Keskenään erityylisiä kappaleita yllättävän toimiviksi kokonaisuuksiksi yhdistelevä veijari on keksinyt tällä kertaa kokeilla, mitä seuraa, jos Peter Gabrielin Sledgehammer-klassikon yhdistää R&B-tähti Lizzon Good As Hell -hitin kanssa. Kyllähän tuossa alkaa jalka naputtaa tahtia, kun lopputulosta kuuntelee. Hyvä!

Lorden Israel-boikotti kuohuttaa: Roger Waters, Peter Gabriel ja muut tähdet kommentoivat aihetta isolla lehti-ilmoituksella

Israel-kysymys hiertää aina vain rock- ja poptähtien keskuudessa. Kun Nick Cave ilmoitti viime vuonna esiintyvänsä Tel Avivissa, pyysivät Roger Watersin ja Thurston Mooren kaltaiset Israel-boikottia ajavat muusikot julkisesti Cavea perumaan keikkansa. Aussitähden päätä ei saatu kääntymään, mutta Lorden suhteen oltiin menestyksekkäämpiä: laulajatar ilmoitti peruvansa kesäksi suunnitellun Tel Avivin -keikkansa palestiinalaisten huonon kohtelun vuoksi.

Peter Gabriel julkaisi soolouransa ensimmäisestä singlestä uuden videon juhlistaakseen 40 vuotta täyttänyttä debyyttialbumiaan

Progrockyhtye Genesiksestä soolouralle vuonna 1975 lähtenyt Peter Gabriel julkaisi ensimmäisen pitkäsoittonsa helmikuussa 1977. Juhlavuoden kunniaksi Gabriel on julkaissut uuden Solsbury Hill -videon.