Philip Anselmo ei käytä aikaansa nettikirjoittelun seuraamiseen – ”Sosiaalinen media on tehnyt ihmisistä antisosiaalisia”

Superjoint- ja Down-nokkamies Philip Anselmo ei käytä aikaansa netissä roikkumiseen vaan viettää aikansa mieluummin soittajakavereidensa kanssa.

Robb’s MetalWorks -ohjelmassa haastateltu Anselmo sanoo ihmisten viettävän muutenkin liikaa aikaa tietokoneita ja älypuhelimia näpräten. Tätä teemaa käsitelläänkin Superjointin tuoreella Caught Up In The Gears Of Application -albumilla.

– Nykytekniikka on vaikuttanut paljon musiikkibisnekseen sekä ihmisten väliseen kommunikointiin. Sosiaalinen media on tehnyt ihmisistä antisosiaalisia. Kaikki istuvat ja piilottelevat kotona näyttöjen takana ja kirjoittelevat asioita, joita he eivät koskaan sanoisi kenellekään kasvokkain, Anselmo toteaa.

– En seuraa, mitä netissä kommentoidaan enkä vastaile ihmisten kirjoitteluun. En harrasta sosiaalista mediaa. Joten jos joku kuvittelee minun twiittailevan tai Snapchattaavan tai ottavan kuvia Instagramiin… Se en ole minä! Minä teen musiikkia, hitto soikoon!