Artisti: Phil Anselmo

I’m broken! – Kuinka sujuu Phil Anselmolta Pantera-klassikko vuonna 2019? Katso tästä

Philip H. Anselmo & the Illegals, tuo entisen Pantera-laulaja, nykyisen Down/Superjoint-nokkamies Phil Anselmon viimeisin musiikillinen projekti, esitti Panteran Far Beyond Driven -klassikko I’m Brokenin perjantaina Melbournessa, Australiassa esiintyessään. Fanin videoimaa luentaa saapui vahvistamaan taustalauluihin King Parrot -yhtyeessä vaikuttava Matt Young sekä Palmin Toshihiko Takahashi.

Phil Anselmo ylistää edesmennyttä Vinnie Paulia: ”Kun muut Panterasta olivat kännissä, hän piti homman kasassa”

Pantera-muusikot Phil Anselmo ja Vinnie Paul eivät tunnetusti olleet enää 2000-luvulla puheväleissä, ja se taitaa nykyään kaivella ensin mainittua. Välejä kun on mahdotonta enää korjata, kun Vinnie menehtyi kesällä sepelvaltimotautiin. Ainoa, mitä enää voi tehdä, on ylistää joukosta poistuneen muistoa.

Phil Anselmo yhtyeineen omisti keikkansa Dimebag Darrellille ja Vinnie Paulille – katso kuinka Pantera-klassikot kulkivat

Phil Anselmo omisti The Illegals -yhtyeensä kanssa pejantaina Hollywoodin kuuluisassa The Viper Roomissa esiintyessään koko settinsä edesmenneille yhtyetovereilleen Dimebag Darrellille ja Vinnie Paulille. ”Tehdään tämä selväksi: tämä setti on Vinnien ja Dimen kunniaksi”, Anselmo julisti heti keikan aluksi yleisölle.