Artisti: Phil Anselmo

Yllätysheitto: Abbottin veljekset ovat kuolleet, mutta Pantera-reunion voi tapahtua sittenkin

Kun rumpali Vinnie Paul Abbott kuoli viime vuonna, useimmat Panteran ystävät totesivat, että se oli sitten siinä. Vinnie ja laulaja Phil Anselmo eivät koskaan saaneet välejään korjatuksi kitaristi Dimebag Darrellin murhan jälkeen, ja sitä myöten kaikki ajatukset Panteran reunionista voisi unohtaa. Nelimiehisestä bändistä on jäljellä vain kaksi jäsentä, joten mitä järkeä projektissa enää olisi?

I’m broken! – Kuinka sujuu Phil Anselmolta Pantera-klassikko vuonna 2019? Katso tästä

Philip H. Anselmo & the Illegals, tuo entisen Pantera-laulaja, nykyisen Down/Superjoint-nokkamies Phil Anselmon viimeisin musiikillinen projekti, esitti Panteran Far Beyond Driven -klassikko I’m Brokenin perjantaina Melbournessa, Australiassa esiintyessään. Fanin videoimaa luentaa saapui vahvistamaan taustalauluihin King Parrot -yhtyeessä vaikuttava Matt Young sekä Palmin Toshihiko Takahashi.

Phil Anselmo ylistää edesmennyttä Vinnie Paulia: ”Kun muut Panterasta olivat kännissä, hän piti homman kasassa”

Pantera-muusikot Phil Anselmo ja Vinnie Paul eivät tunnetusti olleet enää 2000-luvulla puheväleissä, ja se taitaa nykyään kaivella ensin mainittua. Välejä kun on mahdotonta enää korjata, kun Vinnie menehtyi kesällä sepelvaltimotautiin. Ainoa, mitä enää voi tehdä, on ylistää joukosta poistuneen muistoa.