Phoebe Bridgers hajotti kitaransa SNL-keikkansa päätteeksi, mutta David Crosby ei tätä arvostanut – indiepopparilta tyly kuitti

9.2.2021 21:14

Folk/indie-poppari Phoebe Bridgers sai viikonloppuna sosiaalisen median liekkeihin Saturday Night Live -ohjelmassa esiinnyttyään. Kohu alkoi siitä, kun Bridgers päätti kanavoida settinsä päätteeksi sisäistä petetownshendiään, ja pieksi kitarallaan lavamonitoria niin että kipinät vain sinkoilivat.

Esitystä puitiin sosiaalisen median kanavilla niin ylistävään kuin moittivaankin sävyyn. Monien mielestä loppuhuipennus oli turhaa instrumentin haaskausta, kun taas vähintäänkin yhtä useat katsojat näkivät siinä kauan kaivattua rock’n’rollin kapinahenkeä.

Luonnollisesti asiaan kysyttiin kommenttia myös mielipideautomaatti David Crosbyltä. Vastaus oli totutun suorasukainen.

”Säälittävää”, mies jyrähti.

Bridgers ei jäänyt sanattomaksi veteraanirokkarin edessä, vaan kuittasi kommentin vähintäänkin yhtä kursailemattomaan tyyliin. Katso alta.

Sittemmin Crosby on käsitellyt aihetta useammankin twiitin voimin, todeten muun muassa, että kitarat ovat soittamista varten ja niiden tuhoamiseen turvaudutaan siinä vaiheessa, kun säveltäminen ei suju. Voit lukea miehen twiitit alta.

Tässä vielä koko väännön aloittanut esitys:

 

Lisää luettavaa