Pientä ”amerikanlisää” vai teräksinen maksa? – Mötley Crüe -rumpali kertoo juoneensa melkoisen määrän vodkaa päivässä

4.10.2020 13:56

Mötley Crüen Tommy Lee kertoo ajautuneensa tylsyyspäissään tilanteeseen, jossa kaatoi kuin huomaamattaan väkijuomaa kurkustaan alas suorastaan huimia määriä. Nyt miehellä onneksi menee jo paremmin, sillä rumpali kertoo Yahoo! Entertainmentille juhlivansa kahden viikon päästä vuoden raittiutta.

”Se oli hullua. Olen ollut [aiemmin] raittiina neljä vuotta, ja olen ollut on ja off raittiina jo monta vuotta”, mies kertoo. ”Minulla on vaiheita, jolloin haluan elää erilaista elämää ja haistattaa pitkät kaikelle typerälle paskalle. Sitten päätän, että ’Tiedätkös mitä? En halua enää elää niin. Haluan pitää hauskaa, soittaa, olla sekaisin ja typerä sun muuta. Tässä kyseisessä tapauksessa olin ollut kotona. Ja voin kertoa tämän heti kärkeen: nautin kotona olemisesta ilman kiertueita tai mitään. En tehnyt kirjaimellisesti mitään. Olin vain ja join ja join.”

”En huomannut kuin vasta ihan lopuksi, että ’Minun täytyy lopettaa. Tämä on ihan vitun hullua.’ Ryyppäsin vain tylsyyteen”, Lee jatkaa. ”Heräsin ja join vodkaa, jota lantrasin muutamalla tipalla karpalomehua tai limonadia tai vastaavaa. Join kaksi gallonaa (7,56 litraa) — ei tuoppia, ei varttigallonaa, vaan gallonaa — päivässä. Se on vitun hullua. Kävin lääkärintarkastuksessa ja hän oli, että ’Jäbä, en tiedä mikä juttu tämä on, mutta maksasi on ihan kunnossa. Olet todella terve. Mistä sinut on oikein tehty?’ Suurin osa ihmisistä olisi luultavasti poksauttanut sisuskalujaan… ajattelin, että paperini olivat meneet sekaisin jonkun muun Leen kanssa, koska kyllähän minussa nyt jotain vikaa täytyi olla.”

”Se ei kuitenkaan ole tärkeää”, Lee lisää. ”Tärkeää on se, että tajusin juovani niin paljon, että voisin kuolla siihen. Eikä se edes hetkauttanut minua. Ajattelin vain, että ihan sama. Se on aika pelottavaa. Tulin immuuniksi ja tajusin, että ’Oho! Tämä on aika paljon. Tämä ei ole hyvä juttu.’ Oli aika painaa jarrua ja jättää viinakset joksikin aikaa. En tiedä onko tämä pysyvä asiantila, mutta en tällä hetkellä juo vodkaa.”

Lee kiittää raittiudestaan erityisesti vaimoaan Brittany Furlania.

Mies julkaisee tuoreen Andro-sooloalbuminsa lokakuun 16. päivä.

Lisää luettavaa